Kurser

Nordic Therapy

MASSAGE

HEALING

REGNDROPPSTERAPI

BIOMAGNETISM

& ANDRA ALTERNATIVA TERAPIER


I STOCKHOLM & VÄSTERÅS

Kurser


  • NYBÖRJARKURS I SLAGRUTA OCH PENDEL

med Per-Uno Fransson


  • VEDIC ART-KURS med Anja Edman


samt


  • STORSEANS och PRIVATA SITTNINGAR

med Jan Clavebring


på begäranUnder denna helg kan du välja mellan att vara med på endast Vedic Art-kursen eller storseansen/privat sittning eller vara med på båda.Nybörjarkurs

- Slagruta och Pendel


med Per-Uno FranssonAlla har möjlighet att lära sig uppfatta, mäta, känna och kanske även se "osynliga energier". Det är en mänsklig förmåga som alla har, men som de flesta tyvärr inte fått lära sig att använda.


Slagruta och pekare är ett enkelt och snabbt sätt att börja mäta och få överblick över alla möjliga slags energier, var de börjar, var de slutar, hur de ser ut, m.m. Per-Uno arbetar främst med pekare. De flesta lär sig snabbt. Övning förbättrar successivt förmågan. Man kan mäta alla slags energier, t ex jordstrålning, auror, hälsoproblem, osynliga väsen och energimönster av olika slag och successivt upptäcka nya saker. Det är ett mycket spännande område som hjälper en att utvecklas mer och mer om man vill!


Med pendelns hjälp kan man ställa frågor som kan besvaras med ja eller nej, leta efter saker, skriva meddelanden från "andra sidan" m.m. Den används för att spå, kanalisera, fråga hur det var förr, få reda på saker man inte vet, t ex "är det här äpplet nyttigt för mig?". På kursen får du lära dig grunderna i att hantera en pendel.


Att använda slagruta/pekare innebär att man alltid får tillgång till mer kunskap än "normalt"!


Under en dag kommer vi att vara utomhus för att mäta olika slags energier, t ex Curry, Hartmann, vattenåder, sexkantfönster och härliga meditationsplatser. Vi mäter och känner hur kroppen reagerar på dessa platser.


Under kursen lär vi oss om olika slags jordstrålning och vilka sjukdomar som förknippas med den och hur växter och djur reagerar på strålningen. Vi lär oss att hitta "bästa platsen för mig just nu". Vi mäter och känner på auran. Du får också lära dig tekniken för hur man kan lära sig se den.


Anmälan till info@nordictherapy.se
Välkommen!